Blogg
Änglalyckans Cappucchino
2011-10-03 19:14

I helgen var Änglalyckans Cappucchino (född i min första phaléne-kull) och gjorde MH-test tillsammans med sin ägare Linda Nilsson. De bor i Kumla.

Chino skötte sig med bravur och fick ett riktigt bra resultat på samtliga delar. Tävlingsledarna var impornerade över denna lille fine kille.

Chino har för övrigt två cert på utställningar och jagar sitt tredje så att han kan stoltsera som Svenskt utställningschampion.

Chino tävlar även i weigth-pulling, han drog drygt 95!!!! kilo på SM, ganska impornerande med tanke på att han bara väger drygt tre själv :-).

Så STORT grattis till Linda och Chino för helgens fina resultat. Linda som tränar bruks och brukar ha bruksraser, har aldrig fått sådant fint resultat tidigare. Jag är så mallig och stolt över er  .

Linda och Chino MH-test

Linda och Chino - MH 111001


Phaléne-valpar!
2011-09-27 08:48

Igår kväll blev Änglalyckans Diva Queen och Kecil Roller-Jam stolta föräldrar till två underbara valpar. Förlossningen gick smärtfritt och det blev en tik som föddes kl. 17.30, hon vägde 143 gram och sedan kom hanen 17.46 och han vägde 157 gram.

Valparna mår toppen-bra och Diva är en otroligt duktig mamma som sköter sina små på allra bästa sätt.

Namnen är klara! Hanen kommer att heta Änglalyckans Rolling Stones och tiken kommer att heta Änglalyckans Red Hot Chili Peppers.

Pappa Kecils Roller-Jam:

Pappa Kecil Roller-Jam

Mamma Änglalyckans Diva Queen:

Mamma Änglalyckans Diva Queen

Änglalyckans Rolling Stones:

Änglalyckans Rolling Stones

Änglalyckans Red Hot Chili Peppers:

Änglalyckans Red Hot Chili Peppers

Syskon-kärlek:

Syskonen 12 timmar gamla


Sofiero
2011-09-12 13:37

I helgen var det dax för hundutställning i Sofiero.

Jag hade inga westiesar med mig utan fokuserade på att visa några ur min phalene-uppfödning.

Först ut i ringen var Änglalyckans Lexus, han går i valpklass och hann precis fylla sex månader och två dagar. (För att få deltaga så måste man ha fyllt sex mån..). Han skötte sig exemplariskt och blev BIR valp med HP.

Sedan var det debut för Änglalyckans Cacharel Eden "Tilda". Hon går i juniorklass, precis tio månader fyllda. Hon fick EXL med bra kritik och vann juniorklassen!! Inget dåligt för att aldrig ha varit på en utställning förrut.

Änglalyckans Drama Queen startade i öppenklass, hennes tredje utställning. Hon fick EXL med bra kritik och slutade som tvåa i öppen klass. På lördagen den 10 sep var Disa på sin andra utställning i Eket. Där fick hon EXL och CK och slutade som BT-5. Bra jobbat!

Jag var väldigt nöjd när jag körde hem igår em..  .

Annars går vi i spänd förväntan. Lilla Diva, Änglalyckans Diva Queen, ska ju bli mamma inom kort. Hon är så rund och go om magen. Vi börjar ha lite nedräkning för om två veckor beräknas de små liven se dagens ljus..

Änglalyckans Lexus:

Änglalyckans Lexus, BIRvalp sep-11

Änglalyckans Drama Queen:

ÄnglalyckansDrama Queen, sep-11

 


Tweed Thinking Cap "Cotton" Best in show!!
2011-09-05 17:54

 I helgen var vi på utställning på Öland. Det var westiealliansens rasspecial. Det var himla mysigt och trevligt att få träffa alla goa westievänner och umgås, prata hund och sedan ha utställning ihop.

Min uppfödning, Änglalyckans Kiss me Kate "Astrid" blev tvåa i valpklassen 4-6 mån av nio startande, vilket jag tyckte var toppen-bra!!

Elias vann barn med hund med hunden Happie. Tusen tack familjen Nodemar för lånet av henne  .

Simon blev tvåa på barn med hund med hunden Cleo. Tusen tack familjen Nodemar för lånet av henne  .

Tweed Thinking Cap "Cotton" blev best in show med sin uppfödare Catharina Hasselgren. Tusen tack för all hjälp med Cotton vad det gäller trimning, badning, boende och allt annat jobb runt om kring. Du är fantastsikt duktig. Jag är så stolt över er, ni är ett riktigt vackert par när ni visar upp er! Gissa om jag tjöt så det stod härliga till när Cotton tog hem sitt andra BIS på WA utställning  .

Cotton och Cina, foto taget av Pernilla Jansson:

Cina och Cotton BIS WA-11

 

Änglalyckans Kiss me Kate, fem mån

Simon med Cleo

Elias med Happie

 


Cotton svensk vinnare 2011 och Diva är dräktig
2011-08-22 08:50

 

I helgen gjorde Cotton, SEUCH, NOUCH, DKUCH, NORDUCH, C.I.B, SE-WINNER-10 Tweed Thinking Cap sin första start i utställningsringen det här året.

I lördags var det utställning i Eskilstuna och Cotton blev BIR  .

I söndags var det utställning i Norrköping och Cotton tog BIRet och blev svensk vinnare 2011!!

Gissa om jag var mallig och stolt över vår fin-fina Cotton.

Tusen tack Cina för all hjälp med Cotton, du är fantastiskt duktig och utan dig hade detta aldrig varit möjligt!

I söndags gjorde vi Ultraljud på Änglalyckans Diva Queen, hon är dräktig!! Vi såg minst tre små valpisar på ultraljudet. Valparna är beräknade runt den 26 september. Håll tummarna för att allt går bra och att vi får några fina tikar..   *skratt*

Jag har ju valt att göra om samma kombination igen och parat henne med Kecils Roller-Jam. Förra gången fick de fyra tok-fina pojkar, så nu hoppas jag såklart på lite tikar.

 

Tweed tinking Cap "Cotton", bilden är tagen av Krister Ohlander.

Cotton


Vi väntar phalene-valpar
2011-08-17 21:51

Vi väntar phalene-valpar i september!

Mamma är vår tik, Änglalyckans Diva Queen och pappa är Kecils Roller-Jam.

Vi väljer att göra om samma kombination igen, då vi tycker att förra kullen blev så lyckad..

Nu hoppas vi på några tikvalpar, för förra gången fick ju Diva och Rulle fyra tok-fina gossar.

Här kommer bilder på Diva, Rulle och Änglalyckans Lotus (från Divas och Rulles förra kull).

Bilderna har Monia Wergård tagit. Tusen tack Monia för att jag får använda dina foton!!!

Mamma Diva

Kecils Roller-Jam.. daddy

Änglalyckans Lotus with his daddy

Änglalyckans Lotus and his dad Kecils Roller-Jam


Semester
2011-08-15 14:14

Vi har varit iväg på en lång och härlig semester med barn och hundar.

Vi startade med att köra sakta uppåt mot Smögen, på vägen dit gjorde vi stopp på ett utav våra favoritställen.. Skrea strand. Sedan körde vi vidare mot Smögen / Kungshamn och bodde på Johannesviks Camping. Vi, barnen och hundarna gillade livet där.. det blev mycket hopp från klippor, fångande av krabbor och bad i havet..

Sedan körde vi vidare till Tyresö och hälsade på Ulrika, Lasse och Änglalyckans Imperial Majesty. Då blev det att besöka stora staden Stockholm med allt vad det innebär.. (gamla stan, gröna lund osv..).

Sedan körde vi till Öland - Böda Sand, ett ljuvligt ställe för barnen och framförallt för hundarna! Vilka promenadstråk, egna hundduschar, eget hundbad.. och i varje husvagn/bil var det nog en hund :-). Där stannade vi i två veckor.

Lilla Diva började löpa när vi var på Böda.. med mycket trixande och fixande (TACK Kicki) så kom Diva till Falköping och blev parad. Hon är parad med Kecils Roller-Jam, så vi gör om kombinationen som blev riktigt bra.. och nu hoppas jag på lite tik-valpar i september...  .

Smögen


Länge sedan jag skrev..
2011-06-19 08:46

Jisses vad länge sedan det var jag uppdaterade min blogg!!! (Eller besökte min hemsida.. hrmmm)..

Det har hänt något fantastiskt!!! Chino, Änglalyckans Cappucchino tog sitt andra CERT i Vallentuna för Dagmar Klein. Stort GRATTIS till hans underbara ägare Linda!! Nu väntar jag med spänning på det sista CERTET så att Änglalyckans kennel kan få stoltsera med sitt första utställnings champion *skratt*.

Dessutom så har Änglalyckans Cappucchino lyckats med bedriften att bli Klassvinnare i Sommarkampen 2011!
Titel EWP 9 som visar att han har dragit 50ggr sin egen vikt!!! Det tycker jag är supercoolt :-).

Jag är väldigt stolt över er Linda och önskar er all lycka framöver!!

Sedan har det hänt en fantastisk sak till.. Cotton har blivit pappa till fyra, små, helt underbara westiesar hemma hos Louice på Whitemac´s kennel. Cotton och Mira har fått tre killar och en liten tjej.. . Jag önskar er all lycka med de små liven!! (och längtar tills jag får komma och kika..).

Här hemma rullar det på i full fart, nu har vi änligen fått sommarlov och snart drar vi i väg med husbilen.. Nja inte alla förstås.. Store Viktor kommer att vara hemma med flickvännen och Hanna drar till Spanien på handbollsläger.

Vi tjuvstartade i början av juni, då packade vi husbilen och begav oss till Skrea strand och flög drake, busade med hundarna i vattnet och hade supermysigt.. sedan for vi vidare till farfar och Pia i Trollhättan och jag var förstås på hundutställningen i Vänersborg och tittade, babblade med en massa hundmänniskor och hade en bra dag. Jag ställde ingenting..

Änglalyckans Cappucchino i utställnings-posé:

Chino

Änglalyckans Cappucchino vann Sommarkampen och drog 50 ggr sin egen vikt!!:

Chino klassvinnare

Cotton på Skrea strand :-)

Cotton badar på Skrea strand

 


Astrid har flyttat
2011-05-18 18:57

 

Nu har alla valpisarna flyttat hemifrån. Lilla Astrid, Änglalyckans Kiss me Kate, var sist ut och flyttade hem till sin nya familj i torsdags. Vi önskar er all lycka och mycket glädje med er nya familjemedlem!

Här hemma blev det tyst och tomt.. (och ganska skönt.. *skratt*). Alla tre sov som stockar och tyckte det var toppen när alla små-hundar hade lämnat huset.

I fredags gick vi på kina-restaurangen i byn med hela familjen. Alla fem barnen var med. Det var supermysigt!

I lördags träffade jag Cottons och Cocos son, Zack. Så fin han har blivit den lille ung-tuppen!

Helena och Jan med döttrarna Linnea och Lovisa hämtar hem lilla Astrid:

Änglalyckans Kiss me Kate flyttar hem till sin nya familj


westie-valparna flyttar
2011-05-07 09:49

 

Nu är det dax för de små westievalparna att flytta till sina nya familjer..

Änglalyckans My fair lady flyttar till Sara och Mattias, hon kommer att bo hos dem på halvfoder så henne hoppas jag på vad det gäller utställning framöver.

Änglalyckans Phantom of the opera flyttar till Ann och Boo, han är en riktigt fin liten hane som jag hoppas att jag får låna till utställning någon gång framöver.

Änglalyckans Sound of music flyttar hem till Ulla, hon kommer mest att bli en liten bortskämd sällskapshund.. *skratt*.

Änglalyckans Kiss me Kate kommer att bo kvar hos oss en vecka till innan hon flyttar hem till sin familj. Hon känner sig lite ensam och undrar vart alla kompisarna (Phalene-valparna) och syskonen har tagit vägen..

För en vecka sedan var här åtta valpar och nu är här en.. *skratt*.

Vi önskar er all lycka och mycket glädje med era nya familjemedlemmar!

Sara och Siv:

Sara hämtar hem Siv

Ulla och Tessan:

Ulla hämtar hem Tessan

Ann och Boo med Dino:

Ann och Boo hämtar hem Dino


«  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  »

RSS
«december 2019»
tiontofr
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031