Antal inlägg: 473
Namn: Linda & Eden/Tilda
Tidpunkt: 2011-01-13 12:01
Hej Mia med familj !
Kikar in & berättar hur det går med Tilda (Cahcarel Eden). Tilda har nu lärt sig: sitt, ligg, kom hit & kommandot stanna är på ingång. Hon går med på att bli torkad efter vi vart ute & hon kan borstas, men är lite funderande vid torkningen ännu & försöker göra "rätt".
Hon har inte förstått än att det går bra att stilla stå upp när hon ska torkas efter utevistelse men det är på väg hi hi. Hon vill gärna vara till lags & vill lära sig saker, det är positivt.
Tilda är bedårande & alltid lyhörd för att lära sig nya saker, hon studerar våra amstaffar vad de gör & tar in information. Det ser ganska kul ut & man smälter som smör i solen där hon sitter och vänder huvudet åt höger & vänster i funderingar.
Tusen tack för en lovely puppy !!

Namn: Bente
Hemsida: http://www.kimberbells.com
Tidpunkt: 2010-12-31 01:02
Hei
Vi i Kimberbells kennel vil få ønske dere alle et Riktig Godt Nyttår med de beste ønsker for år 2011.
Med vennlig hilsen Bente og alle de små Phalenene i Kimberbells Kennel

Namn: Elise Alvegg
Hemsida: http://www.easgarden.no
Tidpunkt: 2010-12-24 19:52
Hei sann,

bare en liten tur innom og ønsker deg og dine en riktig fin jul og et godt nytt år

Namn: Malin T Jonsson
Tidpunkt: 2010-12-18 17:30
Hej Mia,
Nu har vi haft Mimosa en vecka!
Hon äter nu bra. På natten kommer hon fram till sängen och säger till att vi ska gå ut.
Hon har också ett mycket trevligt temperament; livlig och glad. Även husse har smält som smör för hennes charm...
Katten tar det hela med jämnmod.
Vi passar på och önskar dig och din familj GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!
Mvh Malin J med familj


Namn: Lars Ericson
Tidpunkt: 2010-12-12 21:27
Nu har Nemo hittat hem !!! Vilken hund... han har alla cellerna på plats och har lyckats charma sönder vår Flat fullständigt. Vi är överlyckliga i familjen och ser fram emot en blivande champion...
Tänk att vi fick bli husse och matte och lillhusse åt denna fantastiska valp... Tack Änglalyckans Kennel för att vi fick bli lyckliga ägare till Nemo....
Kramar LassE med familj


Namn: Linda
Tidpunkt: 2010-12-12 11:04
Skulle precis gratta Diva, men det är ju faktiskt lite mer än en månad kvar tills hon blir 2 år Hon har växt upp till en söt liten tös och hon och Chino liknar varandra i uttrycket på vissa bilder. Det syns att de är halvsyskon Önskar parfymkullen all Lycka Till i sina nya hem

Kram Linda o nospussar från Chino o Bacchus


Namn: Linda
Tidpunkt: 2010-12-10 23:31
Hej Mia, tusen tack för idag.
Eden/Tilda började gnälla pyttetyst efter en stund i bilen men efter jag sa nej, så var hon tyst. Hemma har barnen suttit fint och hälsat på henne när de kom från skolan. Inga problem alls med barnen som jag anade för de är så hundvana.
Tilda har kommit till ro här hemma väldigt fort & med våra 2 amstaffar. Hon är redan bra vän med den yngre & den äldre är lite skraj för henne *fniss*. Den yngre & Tilda leker så fint
Sen så har Tilda både bajsat & kissat ute idag.
Jag lade tidning på golvet vid dörren och den gick hon o kissade på. Sen sa maken ta med tidning utomhus & testa, så det gjorde jag sen och där går hon och kissar & bajsar på var tidning jag tar ut. Imorgon ska jag testa ta bort tidningen men ställa ner henne på samma plats där hon gjort behov på tidning.
Hon är både underbart glad, sprallig, lugn & söt.
Inte heller gnällig, bara när hon är nödig och man ser hur hon börjar springa runt för att söka en bra plats att sätta sig på, då är jag där på 2 sekunder och tar ut henne.
Hon försökte pipa lite för att komma upp i famnen innan idag men jag tog inte upp henne. Det hjälpte för hon förstod att det inte gick hem så hon testade inte mer sen.
Men när hon vart tyst idag så har jag lekt ett tag med henne på golvet, har haft henne i knät en gång idag och famnen vid 2 tillfällen när hon inte gnällt utan att jag bara tagit upp henne för att gosa :-)
Är verkligen supernöjd med hennes lynne, det märks att hennes uppväxt varit kanonbra. Tusen tusen tusen tack för en wonderful puppy !!!!
Vi älskar henne massor !!!
Kramar från oss & Tilda

Namn: Malin T Jonsson
Tidpunkt: 2010-12-10 18:50
Hej Mia,
då har vi kommit hem!
Första gatorna var plågsamma att höra hennes klagan. Jag försökte trösta men hon ville inte bli tröstad. När vi kom ut ur Kävlinge blev hon tyst!
I Falkenberg gick vi av men Mimosa var mest nyfiken...
Barnen blev upphetsade så vi fick lugna dem; annars är Mimosa väldigt pigg på att leka och far runt här hemma på golvet!
Allt är nytt och spännande för mig med!
Tack så långt!
MVH
Malin

Namn: Linda
Tidpunkt: 2010-12-10 07:48
Underbara små troll Hoppas på att få se dem ute i ringarna så småningom

Kram Linda o Chino

Namn: Anita
Hemsida: http://www.johtinas.com
Tidpunkt: 2010-12-08 23:22
Hej Mia!
Jag måste bara lämna ett "tass-avtryck" och gratta dig o de små till ett fint reultat hos "vetten"!! Tyvärr så var inte vädrets makter på vår sida, så någon tur ner till er blev de inte denna gången heller Önskar dig o alla de dina en härlig vinter!! kramar Anita o Johtinorna

«  05  06  07  08  09  10  11  12  13  14  15  »

Vad roligt att ni har hittat hit! Lämna gärna ett tass-avtryck, så att vi ser att ni har varit här.

Namn:  
Hemsida:  
Meddelande:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: