Antal inlägg: 473
Namn: Linda & Chino
Tidpunkt: 2011-10-02 10:33
Många, många GRATTIS till allt härligt som har hänt!!! Du är en toppenuppfödare som alltid har bra kvalité på dina hundar

Kramar från Linda & Chino

Namn: Malin
Tidpunkt: 2011-09-23 18:32
Hej Mia, grattis till alla "dina" hundar och fina framgångar!
Lycka till med fortsättningen; hemma och borta!
Mvh. Malin J. med familj och tuffa lilla Mimosa

Namn: ann-sofi
Hemsida: http://www.fiasfamiljehundar.se
Tidpunkt: 2011-09-15 11:45
Hejsan!
Tack för en trevlig dag på Sofiero. Tänkte bara säga att Disa fick EXL, Ck och blev BT 5:a i Eket. Kram från oss i Strövelstorp
Skickar en bild på henne i ett mail, hon är bara så fin

Namn: Bente
Hemsida: http://www.kimberbells.com
Tidpunkt: 2011-08-21 11:03
Hei Mia.
Har tatt en runde på din hjemmeside en rolig Søndag formiddag. Takker for titten og ønsker deg lykke til med ditt ventende phalene kull.
vennlig hilsen Bente og alle Phalene i Kimberbells

Namn: Linda
Tidpunkt: 2011-07-09 20:36
Tack för de fina orden om Chino i bloggen Vi försöker hålla formen inför kommande SM och EM. Men just nu är det sista certet som hägrar Kommer du till Ronneby?

Varma kramar Linda o Chino skickar nospussar

Namn: Petra
Hemsida: http://www.magicmarvels.se
Tidpunkt: 2011-06-01 17:25
Hejsan!
Nu äntligen får jag använda mitt nya prefix och med det kunde jag fixa rätt adress till hemsidan också Mycket roligare skriva i gästböcker när man kan lämna rätt adress Hoppas allt är bra nere hos er och nu är det bara vänta tills det är dags för nya små raringar hos er

Nej dags att laga middag här i Norr!

/Petra med flock!

Namn: Katarina
Tidpunkt: 2011-05-28 17:54
Goder Afton!
Hos oss är allt superduperbra! Lincoln är utan tvekan familjens medelpunkt. Han är inte bara sällsynt söt, han är också orädd, framåt och gränslöst charmig. Han är med överallt - t o m i stallet. Han blev naturligtvis poppis direkt bland stalltjejerna.
Jag förstår inte var han får all sin energi ifrån - han är klart busigare än vad Doris var i den åldern. Han är ständigt på hugget och vill vara med - när jag tex sopsorterar och lägger mjölkkartonger i en kasse, plast i en annan etc, så plockar han ur det och släpar iväg med det. Det ser verkligen komiskt ut när han drar iväg med prylar som är större än vad han själv är!
Han ser katterna som sina polare och blir alldeles till sig när de visar sig - han nafsar dem i svansen och hoppar upp på dem, men det är precis som att katterna förstår att det är en bebis - de är så coola och förstående, om de tycker att Lincoln håller på för mycket lägger de bara tassen på hans huvud. Precis som att de vill säga att nu räcker det.
Han är mycket duktig på att gå i koppel, han hänger med på rundorna vi tar med Doris. Att det funkar så bra, beror nog på att han ser hur Doris gör.
På natten sover han i sin "säng" hur lugnt och fint som helst. När jag vaknar på morgonen och tittar på honom, då vill han komma upp i vår säng och gosa - och det får han naturligtvis, det är supermysigt.
Lincoln är en mycket älskad familjemedlem, och det märks att han vet om det - han är trygg och avslappnad, inte det minsta nervös. Han har helt klart hamnat på rätt ställe!
Kram
Katarina
Namn: Malin Jonsson och Mimosa
Tidpunkt: 2011-05-19 18:06
Hej Mia,
nu är Mimosa 7 månader. Idag vägde jag henne faktiskt; 3,4 kg stannade vågen på.
Hon är en busig och livlig tjej som gillar fart och fläkt!
På morgonen drar hon några rejäla repor på vår stora gräsmatta!
Det är kul att lära henne trix; hon snappar upp allt möjligt!
På brukshundsklubben lär vi oss mer nyttiga saker och det är roligt och bra.
Jag har haft fördelen att jobba en del hemifrån därför har hon inte behövt vara mycket ensam.
Kanske är det dags för utställning redan i sommar. Jag ska skicka iväg några bilder till dig från en dator som är modernare än denna...
Det har varit roligt att få följa dina två senaste kullar på hemsidan. Du har fått många fina valpar!
Mvh Malin Jonsson med familj o Mimosa.

Namn: Helena
Tidpunkt: 2011-05-14 12:06
Hej Mia!
Vilken underbar liten krabat vi har fått!!! Hon är bara UNDERBAR!! Hon var lite leksugen när vi kom in i bilen, men sedan bäddade hon åt sig och kom till ro.
Väl hemma har hon gått husesyn, ätit (!), druckit, kissat OCH bajsat i trädgården. Hon är redan mitt lilla risgryn och i bilen hem råkade jag säga "min" hund. Det slutade med att jag fick be offentligt om ursäkt.
Nu får vi se hur natten blir. Vi hörs snart igen.

Kram från en MYCKET lyckliga hundfamilj.


Namn: Ulla
Tidpunkt: 2011-05-10 08:56
Hej
jag kan tala om att Tessan är en riktig vilding, aldrig har jag vetat att mina tår är så attraktiva .Hon går gärna ut en runda med koppel och är väldigt kelen. Vad trevigt att du ger mig medlemsskap i Westiealliansen,Tack KRAM FRÅN TESSAN OCH MIG. ULLA

Hälsingar Ulla

«  01  02  03  04  05  06  07  08  09  10  11  »

Vad roligt att ni har hittat hit! Lämna gärna ett tass-avtryck, så att vi ser att ni har varit här.

Namn:  
Hemsida:  
Meddelande:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: